Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με 37 πληρώματα θα διεξαχθεί σε χωμάτινες επιφάνειες, την Κυριακή 15 Μαρτίου, το 1ο ράλι σπριντ Start Line. Ο αγώνας αποτελείται από μία επαναλαμβανόμενη ειδική με την ονομασία «Κινέττα – Η ειδική διαδρομή βρίσκεται σχεδόν 45 λεπτά από την Αθήνα και διεξάγεται στο χώμα Λουτράκι»,  μήκους 18.83 χλμ. με «Αακροπολικές» περγαμηνές και μνήμες…

Το κέντρο του αγώνα, το Service Park, η ανασυγκρότηση, ο τερματισμός και η απονομή των επάθλων του αγώνα, θα φιλοξενούνται στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου το οποίος βρίσκεται στο 0,5 χλμ. της Λεωφόρου Ισθμού-Λουτρακίου.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν αρκετά καλά αυτοκίνητα (Mitsubishi EVO – Subaru), ενώ από πλευράς οδηγών, ξεχωρίζουν οι, Φιλιππίδης, Μπαντούνας, Βελάνης κ.ά ενώ το ενδιαφέρον της έχει η συμμετοχή του Κώστα και Μάνου Στεφανή με τον τελευταίο να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από 7 χρόνια απουσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε τις συμμετοχές και την σειρά εκκίνησης του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

Ο χάρτης με την μία και μοναδική (επαναλαμβανόμενη) ειδική διαδρομή...

Καλό αναμένεται το θέαμα στο 1ο ράλι σπριντ Start Line το οποίο θα διεξαχθεί σε χωμάτινες επιφάνειες...

Η εμφάνιση του Κώστα Στεφανή θα γίνει με το αυτοκίνητο που θα τρέξει ο γιος του Μάνος ο οποίος επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στους αγώνες!
Πολλά... Mitsubishi EVO θα εμφανιστούν στον πρώτο χωμάτινο αγώνα...

Στον αγώνα θα δούμε και αυτοκίνητα μικρών κατηγοριών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης