Το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου διεξάγεται ο 2ος και 3ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Πρόκειται για το 32ο Ράλι Φθιώτιδος “Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς” το οποίο αποτελείται από δύο αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν σε ασφάλτινες και χωμάτινες ειδικές διαδρομές. Σύμφωνα με τους διοργανωτές 36 πληρώματα θα τρέξουν την πρώτη ημέρα και 29 την δεύτερη (50 στο σύνολο, 15 θα τρέξουν και τις δύο ημέρας) καθώς η κάθε αγωνιστική ημέρα προσμετρά ξεχωριστά στο αγωνιστικό ημερολόγιο.

Η έκπληξη του αγώνα ακούει στο όνομα Skoda Fabia S2000 με πλήρωμα τους Καμπύλη - Σταμέλο (προσοχή θα εμφανιστεί μόνο το Σάββατο)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άσφαλτος το Σάββατο
Ο ασφάλτινος αγώνας της πρώτης ημέρας θα έχει την ιδιαιτερότητα της υπερειδικής διαδρομής “Άγιος Λουκάς” μήκους 3,78 χιλιομέτρων που θα διεξαχθεί μέσα στην πόλη της Λαμίας και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από το Star Κεντρικής Ελλάδας. Με αυτή την ειδική θα ολοκληρωθεί και ο ασφάλτινος αγώνας. Προτού όμως τα πληρώματα φτάσουν στην Υπερειδική, θα πρέπει πρώτα να αγωνιστούν σε πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 80,29 χιλιομέτρων. Ο λόγος για την ειδική “Μπράλος”, που έχει μήκος 11,67 χιλιομέτρων και θα διεξαχθεί τρεις φορές, καθώς επίσης και για τη ειδική διαδρομή “Καλοσκοπή”, που έχει μήκος 20,75 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές.

Χώμα την Κυριακή
Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή με χωμάτινο αγώνα που προσμετρά, όπως προαναφέραμε ξεχωριστά. Πεδίο… βολής για τα 29 πληρώματα, είναι δύο γνωστές για τους φίλους των αγώνων, χωμάτινες διαδρομές της Φθιώτιδας, η “Γραμμένη” και η “Δίβρη”, με μήκος 21,97 χλμ. και 18,7 χλμ. αντίστοιχα.

Ο Θέμης Χαλκιάς με τον Λεωνίδα Μαχαίρα θα τρέξουν με Mitsubishi EVO 9

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ… 

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 16.00-19.00: Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος

Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 9.30: Εκκίνηση Ασφάλτινου αγώνα

Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Πλατεία Ελευθερίας (Λαμία), ώρα 18.23: Τερματισμός Ασφάλτινου αγώνα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ώρα 10.00: Εκκίνηση Χωμάτινου αγώνα

Κυριακή 26 Απριλίου 2015, Πλατεία Ελευθερίας (Λαμία), ώρα 15.47: Τερματισμός  Χωμάτινου αγώνα

 

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του Σαββάτου πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές της Κυριακής πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης