Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο  «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Πολύ δυνατές συμμετοχές έχει το 3ο Athens Rally Sprint… Δυτικής Αττικής» το 3ο Athens Rally Sprint. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Ραπτόπουλου που «έφυγε» πριν από λίγες ημέρες από κοντά μας αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό…

Οι… μάχες θα δοθούν σε μία αγαπημένη ασφάλτινη ειδική διαδρομή, τον «Άγιο Μερκούριο», που θα έχει μήκος 14 χιλιομέτρων και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές από τα πληρώματα, με κατεύθυνση από τα Βασιλικά Κτήματα Τατοΐου (όπου θα βρίσκεται η εκκίνηση) προς τη Μαλακάσα, με τον τερματισμό να βρίσκεται 5 χλμ. πριν την διασταύρωση της οδού, με την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Οι Ζάχος - Παναγιωτούνης είναι φαβορί για την πρώτη θέση... (φωτογραφία από το ράλι Παλάδιο το οποίο κέρδισαν πριν από λίγες ημέρες)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκκίνηση στις 9:40 π.μ.
Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί του Σαββάτου στις 9:40 από την κεντρική πλατεία Θρακομακεδόνων, ενώ ο χώρος του Service Park θα βρίσκεται στο parking του Ολυμπιακού Χωριού.

Ο τερματισμός θα γίνει και πάλι στην κεντρική πλατεία Θρακομακεδόνων στις 16:00, τη στιγμή που η τελετή της απονομής θα διεξαχθεί στις 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην πλατεία Θρακομακεδόνων.

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε πως θα βρεθείτε σε σημεία της ειδικής διαδρομής για να παρακολουθήσετε τον αγώνα πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης