Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα ατελείωτο… μπάχαλο δείχνει να είναι η ομοσπονδία αυτοκινήτου (ΟΜΑΕ) που κατά τα άλλα είναι και επίσημα αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ακολουθώντας την τακτική αποφασίζω και διατάσσω και χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, η λεγόμενη ΟΜΑΕ οδεύει προς το γκρεμό…

Βάσει στοιχείων είναι ανίκανη να διοργανώσει το Ράλι Ακρόπολις 2015, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το ίδιο με ένα εθνικό ενιαίο πρωτάθλημα, έχει μειώσει τα αποθεματικά των χρημάτων σε επικίνδυνο σημείο, έχει χαρίσει 170.000 σε εταιρεία (επειδή δεν μπορούσε να τα πληρώσει ο ιδιώτης) και τώρα βλέπουμε πως και τα δελτία Τύπου που αναρτά στην επίσημη ιστοσελίδα της είναι ανορθόγραφα (για να το δείτε πατήστε ΕΔΩ). Και αναφερόμαστε σε επίσημη ομοσπονδία!!!

Είναι απορίας άξιο να μάθουμε πως τα επιτρέπει όλα αυτά ο προεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μιχελακάκης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νέα»… ελληνική γλώσσα
Όπως μπορείτε να δείτε και από την σχετική φωτογραφία (σκαναρισμένη εικόνα από την ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ), τα ορθογραφικά λάθη κάνουν… πάρτι, ενώ συντακτικά το κείμενο για αγώνα του πρωταθλήματος ταχύτητας έχει τα θεματάκια του… Θα μπορούσε να πει κανείς πως λόγο της βιασύνης αναρτήθηκε με λάθη, όμως μετά από τέσσερις ημέρες στον «αέρα» δεν το είδε κανείς; (λέτε να μην το είδε κανείς;) 

Διαπιστώνουμε πάντως άλλη μία εικόνα της.. νέας κατά τα άλλα ομοσπονδίας, που ήρθε να αλλάξει τα πάντα. Αποδεδειγμένα και την ελληνική γλώσσα!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης