Ξεκίνησε στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου η πανηγυρική εκκίνηση του φετινού SEAJETS Rally Acropolis. Τα πληρώματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή ανέβηκαν τη ράμπα της εκκίνησης και αμέσως μετά θα κατευθυνθούν στις Σε τηλεοπτικά πρότυπα η μετάδοση της εκκίνησης του SEAJETS Rally Acropolis δύο ειδικές διαδρομές της πρώτης ημέρας, μία εκ των οποίων θα διεξαχθεί νύχτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ράλι Ακρόπολις, από το 1951 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη διοργάνωση (ως ράλι ΕΛΠΑ τότε), ένα διαδικτυακό μέσο μεταδίδει ζωντανά την έναρξή του. Το zougla.gr λοιπόν, έχοντας πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα από το Eurosport, μεταδίδει αποκλειστικά την έναρξη του «καλύτερου αγώνα του κόσμου» -όπως είχε ψηφιστεί παλαιότερα- και ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα ξένα αλλά και ελληνικά πληρώματα λίγο πριν ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους.

Δείτε την εκκίνηση:

fdshg
Μάθετε όλες τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φετινό Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται σήμερα και αύριο... Ετοιμαστείτε για πολύ χώμα!!!

Στο… πόδι για την πλήρη μετάδοση και ενημέρωση

Στην περιγραφή της εκκίνησης ο Βασίλης ΣαρημπαλίδηςΣτην περιγραφή βρίσκεται ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, ο οποίος θα σας ενημερώσει για όλα τα πληρώματα (ξένα και ελληνικά), έχοντας τη βοήθεια του Μάνου Ράλλη, ο οποίος θα μεταφέρει τις δηλώσεις των πληρωμάτων.

Στον σχολιασμό θα βρίσκεται ο Σωκράτης Τσολακίδης, πρωταθλητής ράλι το 2003. Επιπλέον, μια ομάδα δημοσιογράφων και πλήθος τεχνικών, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Αντζά, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορείτε εύκολα και από παντού να έχετε εικόνα και ενημέρωση για όλα όσα αφορούν τον εθνικό μας αγώνα.

Οι ειδικές διαδρομές θα είναι μικτές και θα περιλαμβάνουν κομμάτια σε χώμα και άσφαλτο!

Συντονιστείτε…

Η ζωντανή σύνδεση με την Ακρόπολη ξεκίνησε στις 2.30 μ.μ. και θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση της πανηγυρικής εκκίνησης.

Εκτός από την εκκίνηση το zougla.gr θα μεταδώσει σε live streaming και δύο ειδικές της ΚυριακήςΑπό κει και πέρα μπορείτε να παρακολουθείτε και να μαθαίνετε ό,τι γίνεται από την ειδική ενότητα Rally Acropolis, που βρίσκεται ήδη στον αέρα (πατήστε ΕΔΩ), όπως φυσικά και από το live blog, το οποίο ενημερώνεται χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ανανέωση σελίδας.

Επιπλέον, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά το zougla.gr θα μεταδώσει σε live streaming τις ειδικές «SEAJETS Αθίκια 1» (ώρα μετάδοσης: 7.58 π.μ.) και «Κλένια-Μυκήνες 2» (ώρα μετάδοσης: 2.35 μ.μ.).

Διαβάστε ακόμη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης