Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αγωνιστικό Ford Fiesta R5 θα συμμετάσχει στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα χώματος ο Θέμης Χαλκιάς έχοντας όπως πάντα στο κάθισμα του συνοδηγού, τον Λεωνίδα Μαχαίρα.

Το πολύ έμπειρο πλήρωμα απέκτησε το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο θα κοσμεί τις ειδικές διαδρομές από το εξωτερικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr θα βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Θέμης Χαλκιάς (δεξιά) και Λεωνίδας Μαχαίρας θα είναι το πλήρωμα που θα στοχεύσει στην κορυφή του φετινού πρωταθλήματος χωμάτινων ράλι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγώνας στις 18 Ιουλίου

Μάλιστα ενδέχεται να το δούμε σε αγώνα πολύ σύντομα καθώς η πρεμιέρα του φετινού θεσμού είναι Με το καλημέρα θα κάνει την εμφάνισή του σε “Ακροπολικές” ειδικές διαδρομές…προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου με το Ράλι Start Line.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται σε παλιές Ακροπολίκες διαδρομές γύρω από το Λουτράκι και αποτελείται από τις ειδικές «Λουτράκι» και Πίσσια» ενώ θα περιλαμβάνει και νυχτερινή ειδική διαδρομή.

Να σημειώσουμε πως το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι χώματος 2020 και έπειτα από τη διαμόρφωση του λόγω COVID-19 αποτελείται από τέσσερις αγωνιστικές συναντήσεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης