Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το τελευταία σε εξέλιξη αγωνιστικό Fabia με την κωδική ονομασία R5 έρχεται σε λίγες ημέρες στην
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και σε 6 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 81.29 χιλιομέτρωνΕλλάδα προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του σε αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Συγκεκριμένα ,το τσέχικο «όπλο» θα δώσει το παρών στο ράλι ΔΕΘ, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Πίσω από το τιμόνι του θα βρεθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας ράλι του 2003, Σωκράτης Τσολακίδης ο οποίος θα έχει στο κάθισμα του συνοδηγού έναν παλιό γνώριμο, τον Χάρη Δήμου, με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί σαν πλήρωμα το 1998. Ο Θεσσαλονικιός πρωταθλητής είχε βρεθεί εκτός αγώνων τα τελευταία χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και όπως φαίνεται επιστρέφει δυναμικά για να τρέξει σε έναν κορυφαία αγώνα και μάλιστα εντός έδρας.

Το Skoda Fabia R5 είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγωνιστικά που διαπρέπουν στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις του Τσολακίδη…
Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Σωκράτη Τσολακίδη (φωτογραφία δεξιά) ο οποίος δήλωσε
Την συμμετοχή του Σωκράτη Τσολακίδη στηρίζει η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skodaχαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στους αγώνες και ιδίως στο ράλι ΔΕΘ, έναν αγώνα που διεξάγεται στην πόλη μου.

Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στα βουνά. Είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και την εισαγωγική εταιρεία Skoda που στηρίζει αυτή μου την προσπάθεια».

Ο Σωκράτης Τσολακίδης εκτός από γρήγορος είναι και θεαματικός... Αναμένουμε να τον απολαύσουμε πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής Skoda Fabia R5

H Skoda δίπλα στους αγώνες…
Σε δηλώσεις του στο zougla.gr, ο επικεφαλής της Skoda στην Ελλάδα, Αντρέας Χαλμπές (φωτογραφία δεξιά), τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Στηρίζουμε τον Σωκράτη Τσολακίδη ο οποίος θα τρέξει στο ράλι ΔΕΘ με την Fabia R5».

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως στον αγώνα θα συμμετάσχει μία ακόμα Skoda Fabia R5, με πλήρωμα (και αυτό από την Θεσσαλονίκη) τους Διαμαντή Τζαμπάζη – Γιώργο Πολυζώη, γεγονός που μεταφράζεται σε ακόμα πιο πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολουθήσουν από κοντά το ράλι ΔΕΘ.

Δείτε τη νέα γενιά της Skoda Fabia πατώντας ΕΔΩ

O Σερραίος σε καταγωγή Διαμαντής Τζαμπάζης με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη θα τρέξουν επίσης με Skoda Fabia R5 (φωτογραφία από πρόσφατο αγώνα του Τζαμπάζη στο εξωτερικό)

   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης