Τελειωμό φαίνεται πως δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στους οδηγούς αγώνων Μάριο Ηλιόπουλο και Λεωνίδα Κύρκο. Οι δύο αθλητές συμμετείχαν στην πρόσφατη ανάβαση της Πορταριάς, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος οδηγών και θεατών. Ύστερα από δύο ανεβάσματα στη γνωστή ειδική διαδρομή βγήκαν τα αποτελέσματα, αλλά ακολούθησε και παρασκήνιο…

O Μάριος Ηλιόπουλος έκανε ένσταση στον συναθλητή του για κυβισμό, turbo, βάρος και καύσιμα. Σύμφωνα με τους τεχνικούς εφόρους που έλεγξαν το αυτοκίνητο, το βάρος και το στόμιο εισαγωγής turbo βρέθηκαν σύννομα με τους κανονισμούς, ενώ για κυβισμό και καύσιμα οι σχετικοί έλεγχοι θα γίνουν στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα μία φορά έγινε ένσταση στο αγωνιστικό Ford Escort του Λεωνίδα Κύρκου...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λεωνίδας Κύρκος πιάστηκε να τρέχει σε φετινό αγώνα (ανάβαση Κύμης) με αντικανονικά καύσιμα και σύμφωνα με απόφαση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού τέθηκε (οριστικά και τελεσίδικα) εκτός κατάταξης.

Αναμένοντας τις αποφάσεις για καύσιμα και κυβισμό, θεωρείται δεδομένο ότι οι ενστάσεις θα συνεχιστούν, κάτι που έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Μάριος Ηλιόπουλος. Η συνέχεια θα δοθεί στην ανάβαση των Δερβενοχωρίων στις 2 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Η χειραψία που… σκοτώνει

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο: Κατηγορείται ότι έτρεχε με νοθευμένα καύσιμα ο Λεωνίδας Κύρκος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης