Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Με το… παρασκήνιο και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου ασχολείται τους τελευταίους μήνες ο φίλαθλος κόσμος. Αυτή τη φορά σειρά είχε η ανάβαση του Ομαλού όπου την παράσταση έκλεψε ο αγωνιζόμενος Μάριος Ηλιόπουλος. Ένας από τους αγαπημένους οδηγούς πήρε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια των απονομών και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια αφήνοντας αιχμές για τον συναθλητή του, Λεωνίδα Κύρκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για 10 περίπου λεπτά και απευθυνόμενος σε οδηγούς και φιλάθλους, αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στους αγώνες. Αφήνοντας αιχμές ότι οι αποφάσεις για πειθαρχικούς ελέγχους καθυστερούν από την πλευρά της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στον Λεωνίδα Κύρκο, λέγοντας πως αντί να  κρυφτεί κάτω από μία πέτρα μετά τον διασυρμό που υπέστη επειδή έτρεχε με αντικανονικά καύσιμα, προσπαθεί να διασύρει τους συναθλητές του μιλώντας για παράνομες δοκιμές. «Δεν έχω μιλήσει εδώ και τέσσερις μήνες» (από τότε που έγινε το περιστατικό με τα καύσιμα του Κύρκου) είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε πως από εδώ και πέρα θα αρχίσει να μιλάει και να ξεσκεπάζει αλήθειες.

Θερμό χειροκρότημα
Το αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός πως μετά το πέρας της ομιλίας του Μάριου Ηλιόπουλου οι
παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκρότημα στέλνοντας μήνυμα στους διοικούντες του σπορ.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Μιχελακάκης πήρε το μικρόφωνο και αναφέρθηκε στην υπάρχουσα κατάσταση (σ.σ. που είναι περισσότερο εξωαγωνιστική) ενώ ζήτησε  χρόνο για να μπορέσει η ΟΜΑΕ να κάνει όπως πρέπει τη δουλειά της… Είναι πάντως σίγουρο πως ο κ. Μιχελακάκης έλαβε το μήνυμα και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα που μόνο κακό κάνει στο άθλημα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσικό πέρασμα του Μάριου Ηλιόπουλου από τον τελευταίο αγώνα στην Κρήτη… Ωστόσο, οι φίλαθλοι αντί να ασχολούνται με αυτό το θέαμα δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για το παρασκήνιο..

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης