Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας ολοκληρώθηκε και οι ταλαντούχοι νέοι αναβάτες της ομάδας ΚΤΜ Skourtas ανέβηκαν στο βάθρο των κατηγοριών τους κάνοντας για μια ακόμα φορά σαφές πως το μέλλον τούς ανήκει!

Ήταν ένα πολύ απαιτητικό διήμερο, με τους δύο τελευταίους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας να διεξάγονται μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο στην πίστα των Μεγάρων. Οι αναβάτες Θωμάς Σκούρτας και Γιώργος Μπαξίσογλου έδωσαν μάχες με τις ΚTM RC390, απέκτησαν ακόμα περισσότερες εμπειρίες και απέδειξαν πως βρίσκονται στην ελίτ των κατηγοριών Νέων και Supersport 300, στις οποίες και αναδεικνύονται ως πρωταθλητές του μέλλοντος. Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, o Θ. Σκούρτας έδωσε μεγάλες μάχες τόσο στην κατηγορία των SS300 όσο και σε αυτήν των Νέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Supersport 300 οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα, με τον αναβάτη της KTM να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Την ίδια εξέλιξη είχε και ο αγώνας των Νέων, όπου τερμάτισε τρίτος. Ο Γ. Μπαξίσογλου, έχοντας μια πτώση δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα των Νέων, ενώ ένας μικρός τραυματισμός τού στέρησε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην αυλαία του Πρωταθλήματος. Η Κυριακή 21 Οκτωβρίου ήταν μέρα διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος και εκεί Ο Θ. Σκούρτας, έχοντας εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων, έφερε την KTM RC390 στη δεύτερη θέση. Στην ίδια θέση βρέθηκε και στον αγώνα όσο και στη γενική κατάταξη της  Supersport 300, αν και δεν συμμετείχε στους δύο πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν.

Η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη για την ομάδα του παλιού πολυ-πρωταθλητή Σάκη Σκούρτα, όντας μία από τις πιο οργανωμένες και ελπιδοφόρες προσπάθειες στο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, που αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες και άφησε υποσχέσεις για τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης