Μετά τον πρόσφατο 2ο αγώνα του συναρπαστικού MiniGP, όπου οι νέες εμφανίσεις ανέτρεψαν τις ισορροπίες, όλα είναι ανοικτά εν όψει του 3ου και τελευταίου για το 2018.

H αυλαία θα πέσει στο γνωστό Kartodromo στις Αφίδνες την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και όλοι ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που θα ξεκαθαρίσει τους τίτλους αλλά και θα δώσει το στίγμα για το 2019, το οποίο -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό και θεαματικό. Στη μικρή κατηγορία KidGP ο Μαυρόπουλος είναι κοντά στο να κάνει το αήττητο, αλλά ο Φασουλάκης όλο και πλησιάζει, ενώ ο Αντωνίου θέλει να επαναλάβει την άριστη εμφάνιση του πρώτου του αγώνα στις Αφίδνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπωσδήποτε τα βλέμματα όλων θα είναι συγκεντρωμένα στην κατηγορία MiniGP1, όπου ο ταχύτατος στις Αφίδνες Φουρθιώτης θα προσπαθήσει να πάρει το αίμα του πίσω από τον εντυπωσιακό στα Μέγαρα Παντελεάκη, ενώ στη MiniGP o Ελευθεριάδης θα περιμένει τον αντίπαλό του Γερακιανάκη για μια πολύ ωραία μάχη. Έτοιμος να επαναλάβει τον θρίαμβό του στον προηγούμενο αγώνα δηλώνει ο Ροδίτης  Αρναουτάκης, αλλά ο επικεφαλής της βαθμολογίας Στυλιάδης ξέρει την πίστα των Αφιδνών πολύ καλά, ενώ στο IMR Cup ο πρωτοπόρος Λογοθέτης θα προσπαθήσει να φτάσει νικηφόρα στον τίτλο παρά τις ανανεωμένες «ορέξεις» των Τανή, Μπερτσάτου και Δίπλα.

Ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 11.30 στο Kartodromo των Αφιδνών, που βρίσκεται στο ύψος των διοδίων της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Περισσότερα για τον θεσμό μπορείτε να δείτε εδώ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης