Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακός ήταν σε ακόμα έναν αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων ο Μάριος Ηλιόπουλος. Αυτή τη φορά, σειρά είχε η ειδική διαδρομή της ανάβασης Πορταριάς όπου το Ford Fiesta Όσο βλέπει κόσμο τόσο πατάει το γκάζι ο “Mario”WRC των 555 ίππων έβαλε… φωτιά στην άσφαλτο σπάζοντας το ρεκόρ ανάβασης το οποίο κατείχε από πέρυσι και πάλι ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα ο «Mario» πέτυχε χρόνο 1.46.57 και έδειξε πως ο σκοπός του δεν είναι μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα (που είχε ήδη εξασφαλίσει) αλλά να προσφέρει και άπλετο θέαμα ικανοποιώντας τους χιλιάδες θεατές. Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που είχαν κατακλύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής.  

Ο 'Mario' έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους θεατές οι οποίοι με τη σειρά τους τον αποθέωσαν στην ανάβαση Πορταριάς (πηγή φωτογραφίας: facebook mario iliopoulos racing team)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέρμα γκάζι
To επόμενο ραντεβού είναι στην Κοζάνη…Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ούτε η επαφή που είχε με το… τοίχο τον πτόησε (δείτε την επαφή λίγο μετά το 50 δευτ. στο video), αντιθέτως μάλιστα, τον πείσμωσε για να ρίξει και άλλο τα χρονόμετρα.

Η επόμενη εμφάνιση (ανάβαση Καστανιάς στην Κοζάνη) του πρωταθλητή της κατηγορίας Formula Saloon Μάριου Ηλιόπουλου είναι προγραμματισμένη  για τις 22 Οκτωβρίου.

*πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Photo Rally Press

Δείτε το video με τα περάσματα του Μάριου Ηλιόπουλο από την ανάβαση Πορταριάς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης