Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι και οι αγώνες που διεξάγονται στην άσφαλτο και το χώμα εξιτάρουν Ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι… τους φίλους της ταχύτητας. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και με αυτούς που έχουν τα μέσα να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα και να ζήσουν αυτή τη μοναδική αίσθηση που μπορείς να το καταλάβεις μόνο όταν βρεθείς στο μπάκετ ενός αγωνιστικού οχήματος.

Το 2016 αναμένεται να είναι μία συναρπαστική χρονιά και ελπίζουμε να δούμε αλλαγές προς το καλύτερο. Τόσο από πλευράς αγωνιστικών αυτοκινήτων όσο και πληρωμάτων.  Προς το παρόν ακούγεται πως θα εμφανιστούν πολύ δυνατά αυτοκίνητα, κάτι που αναμένεται να το δούμε και στην πράξη, οπότε και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

O Μιχάλης Παναγιωτάκης θα καθίσει στο δεξί μπάκετ με οδηγό τον Δημήτρη Κύρκο Junior, έναν οδηγό που στο παρελθόν μας εντυπωσίαζε με τις ικανότητές του...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις θάλασσες στο… χώμα!
Mεταξύ αυτών που θα συμμετάσχουν ξεχωρίζει και ένας νέος αθλητής, γνωστός κυρίως στον Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης είναι πεισματάρης και μαζί με τον – επίσης – πεισματάρη Δημήτρη Κύρκο Junior, μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Το σίγουρο είναι πως θα προσφέρουν θέαμα… εφοπλιστικό κόσμο. Πρόκειται για τον Μιχάλη Παναγιωτάκη πλοιοκτήτη αλλά και καπετάνιο της Fast Ferries ο οποίος θα βρεθεί στο μπάκετ του συνοδηγού, με οδηγό τον Δημήτρη Κύρκο Junior που με τη σειρά του ετοιμάζει την δική του επιστροφή.

Το δίδυμο Κύρκος Junior – Μιχάλης Παναγιωτάκης έχει αρχίσει να ετοιμάζεται και να συζητά για το αυτοκίνητο που θα τρέξει και θα φέρει όπως όλα δείχνουν από το εξωτερικό και θα είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Ο πλοιοκτήτης της Fast Ferries μίλησε στην κάμερα του zougla.gr και αποκάλυψε τις προθέσεις που έχει για φέτος.

Παρακολουθήστε παρακάτω τις δηλώσεις του Μιχάλη Παναγιωτάκη

 

O Μιχάλης Παναγιωτάκης όταν δεν θα παλεύει με τα κύματα θα τρέχει σε αγώνες ράλι...

Η Fast Ferries είναι η εταιρεία που θα βλέπουμε συχνά φέτος στους αγώνες ράλι και όχι μόνο στις ελληνικές θάλασσες...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης