Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       


Με την 16 ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου ξεκίνησε ο φετινός θεσμός του ενιαίου πρωταθλήματος Συνολικά 15 οδηγοί συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα του Ενιαίου πρωταθλήματος SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο SKODA.που διεξάγεται με Skoda Fabia 1.2.

Ο αγώνας περιλάμβανε δύο σκέλη όπου το καθένα μετρούσε ως ξεχωριστός αγώνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από περάσματα με ένταση, αγωνία, ακραία καιρικά φαινόμενα αλλά και πολύ… ψάξιμο για το καλύτερο δυνατό πάτημα, τρείς ήταν οι διαφορετικοί νικητές στις δύο κατηγορίες του θεσμού, τη γενική και την «κάτω των 30 ετών».


To αυτοκίνητο με το οποίο διεξάγεται φέτος το ενιαίο Πρωτάθλημα και οι οδηγοί...

Ο πρώτος αγώνας…
Ποδαρικό έκανε στο Ενιαίο του ΣΟΑΑ ο Στράτος Κυρλαγκίτσης
Ο Στράτος Κυρλαγκίτσης αναδείχτηκε ο πρώτος φετινός νικητής καθώς επικράτησε και στη γενική του Ενιαίου αλλά και στην κατηγορία κάτω των 30 ετών. Ο 21χρονος οδηγός από την Θεσσαλονίκη σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο πρώτο σκέλος της ανάβασης αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Ζάχο.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Μίλτος Κύρκος ο οποίος επέστρεψε στους αγώνες μετά από πολύ καιρό στα χρώματα μάλιστα του zougla.gr. Στην κατάταξη των Νέων πίσω από τον Κυρλαγκίτση, βρέθηκαν ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Στράτος Κυρλαγκίτσης κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο Ενιαίο Πρωτάθλημα

Το zougla.gr και στο Ενιαίο!
Στον δεύτερο αγώνα τα δεδομένα άλλαξαν λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Ο Νίκος Ο οδηγός του zougla.gr Μίλτος Κύρκος ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο κατακτώντας μία 2η και μία 3η θέσηΖάχος «απάντησε» σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στο βρεγμένο οδόστρωμα και παίρνοντας την νίκη, με τον Μίλτο Κύρκο να είναι και πάλι πολύ κοντά του, αυτή τη φορά στα τρία δέκατα.

Εξαιρετική επίδοση όμως έκανε ο «Panagiotis Roustemis» ο οποίος ήταν τρίτος στη γενική κατάταξη του Ενιαίου και νικητής στους οδηγούς κάτω των 30 ετών ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ένα δύσκολο και κουραστικό Σαββατοκύριακο. Πίσω του ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα, Στράτος Κυρλαγκίτσης και τρίτος ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.

Να σημειώσουμε πως τον φετινό θεσμό του Ενιαίου που διοργανώνει ο σύνδεσμος οδηγών αγώνων αυτοκινήτου στηρίζει η εταιρεία SEAJETS.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία πατήστε ΕΔΩ

Ο Νίκος Ζάχος κέρδισε τον δεύτερο αγώνα

Ο Μίλτος Κύρκος με τη στήριξη του zougla.gr ανέβηκε δύο  φορές στο βάθρο
Ο Παναγιώτης Ρουστέμης
Έριξε πολύ βροχή... (στην φωτογραφία ο Γιώργος Καμιτσάκης)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης