Στο βουνό των Κενταύρων στο Πήλιο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, ο 5ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Ο λόγος για την 34η ανάβαση Πορταριάς στην οποία θα συμμετάσχουν 108 οδηγοί, αριθμός ρεκόρ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η λέσχη του Βόλου την οποία εμπιστεύονται οι αθλητές ενώ βροντερή θα είναι και η παρουσία των θεατών που κάθε χρόνο βλέπουν ένα μοναδικό θέαμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο έλεγχος  εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 οι επίσημες δοκιμές του αγώνα οι οποίες θα διεξαχθούν σε τρία σκέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε ομάδες και κλάσεις θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη των δοκιμών το Σάββατο και του αγώνα την Κυριακή.


Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε
ΕΔΩ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης