Πρωτάθλημα Αναβάσεων: Ρεκόρ συμμετοχών στην ανάβαση Πορταριάς

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 18:42
Πρωτάθλημα Αναβάσεων: Ρεκόρ συμμετοχών στην ανάβαση Πορταριάς

Στο βουνό των Κενταύρων στο Πήλιο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου, ο 5ος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Ο λόγος για την 34η ανάβαση Πορταριάς στην οποία θα συμμετάσχουν 108 οδηγοί, αριθμός ρεκόρ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η λέσχη του Βόλου την οποία εμπιστεύονται οι αθλητές ενώ βροντερή θα είναι και η παρουσία των θεατών που κάθε χρόνο βλέπουν ένα μοναδικό θέαμα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει ο έλεγχος  εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 οι επίσημες δοκιμές του αγώνα οι οποίες θα διεξαχθούν σε τρία σκέλη.

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε ομάδες και κλάσεις θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη των δοκιμών το Σάββατο και του αγώνα την Κυριακή.


Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε
ΕΔΩ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014, 18:42