Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγικό θάνατο με την μοτοσικλέτα του βρήκε σήμερα το πρωί (κατά τις 10:00) ο Στέλιος Τζιμούρτος Ο νεαρός αναβάτης συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα και βρήκε τραγικό θάνατο… από τον Βόλο. Ο 19χρονος αναβάτης είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μοτοσικλέτες και την ταχύτητα και κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Στεφανοβίκειου στο Βόλο για να παρακολουθήσει εκδήλωση Dragster που διοργάνωνε το Αθλητικό Σωματείο «Αγωνιστικός Σύλλογος Ηρακλείου» (Α.Σ.Η.).

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός αναβάτης που οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού (Suzuki Hayabusa) είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο του Στεφανοβίκειου. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένα αγροτικό όχημα που οδηγούσε γυναίκα, ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Ο Στέλιος Τζιμούρτος ήταν μόλις 19 ετών...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν τα κατάφερε…
Στο σημείο έφτασε πολύ γρήγορα ασθενοφόρο το οποίο βρισκόταν στον αγώνα Dragster. Ωστόσο και παρά την γρήγορη διακομιδή του στο νοσοκομείο του Βόλου και τις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός οδηγός δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή τόσο άδικα… Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν την εκδήλωση και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη.

Οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν τον «αδερφό» τους, που έφυγε τόσο γρήγορα και άδικα…

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες με αυτή την μαύρη Suzuki Hayabusa ο μόλις 19 ετών βρήκε τραγικό θάνατο...
Εικόνα από το προφίλ του αναβάτη στο Facebook...
H μαύρη Hayabusa που λάτρευε αλλά...

Η αγάπη του άτυχου νεαρού για τις μοτοσικλέτες ήταν μεγάλη...

Κρίμα... Είχε όλη τη ζωή μπροστά του...

 Το Σαββατοκύριακο είχε αγώνα Dragster. Σε αυτή την εκδήλωση πήγαινε ο 19άχρονος Στέλιος Τζιμούρτος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης