Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το Ράλι Παλλάδιο «βαφτίστηκε» και φέτος θα λέγεται Seajets Ράλι Παλλάδιο.Το Αθλητικό Σωματείο “Start Line” (*) ανακοίνωσε ότι φέτος ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο,11 Δεκεμβρίου. Επίκεντρο του αγώνα θα είναι η Μάνδρα Αττικής και χορηγός η Seajets.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Seajets 41o Ράλι Παλλάδιο, θα έχει ως επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής. Από την πλατεία Αιόλου στη Μάνδρας, θα δοθεί η εκκίνηση του «Seajets 41o Ράλι Παλλάδιο» και στην ίδια πλατεία θα γίνει και ο τερματισμός. Εκεί θα είναι ακόμη το Service Park και το Park Ferme.

Ο αγώνας αποτελείται από τις ειδικές διαδρομές «Μέγαρα-Άγιος Ιωάννης», «Αλεποχώρι» και «Μελετάκι». Οι τρείς ειδικές διαδρομές θα γίνουν από δύο φορές και τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα θα είναι  75,03.
Το Seajets 41ο Ράλι Παλλάδιο προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου και  Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου αποτελώντας τον 5ο και τελευταίο γύρο των συγκεκριμένων θεσμών. Ταυτόχρονα αποτελεί τον 6ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ επιπρόσθετα ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο «Rally Cup Ενιαίο SKODA ΣΟΑΑ».

Για ακόμη  μια χρονιά, την προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line θα στηρίξει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς το Seajets 41ο Ράλι Παλλάδιο θα βρίσκεται υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας & Μεγαρέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον αγώνα μπορούν να το δηλώσουν -μέσω ΣΔΔΑ- έως τις 3 Δεκεμβρίου. Ο Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος και έλεγχος/σφράγιση των turbo από γίνει από τις ώρα 18:30-21:00, την  Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία Σταθμός Αυτ/των πλησίον ΜΕΚ. Ο τελικός Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου.

(*) Αθλητικό Σωματείο Start Line, διεύθυνση: Φιλαδελφείας 7 & Κωνσταντινουπόλεως, Νέα Σμύρνη, τηλέφωνο: 210 9812341, 210 9821069, email: info@startline.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης