Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποιος έχει το πάνω χέρι στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στην παγκόσμια ομοσπονδία αυτοκινήτου Αντί να κοιτάξουν πως θα πάει το άθλημα μπροστά έχουν στο μυαλό τους να την εξουσία… (FIA) έχει δημιουργήσει όπως φαίνεται τεράστιο… ζήτημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος)  ανήρτησε στις 23 Δεκεμβρίου δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της (για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ) αναφέροντας:

«Μετά από απόφαση που πάρθηκε στη Γενική Συνέλευση της FIA, η οποία συνήλθε στο Παρίσι στις 4 Δεκεμβρίου 2015, η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) θα είναι ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου στην Ελλάδα και για το 2016, όσον αφορά στην αθλητική εξουσία (Sporting Power)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 30 Δεκεμβρίου και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη στο Κανάλι 1 του Πειραιά, ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΠΑ Θεόδωρος Κόκκινος αποκάλεσε ψεύτη τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη για τα όσα ισχυρίζεται.

Το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΠΑ Θεόδωρος Κόκκινος αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη (φωτογραφία) ψεύτη, ήταν και η αφορμή να ανάψουν ακόμα περισσότερο τα αίματα...


Ανακοίνωση την τελευταία μέρα του 2015
Με τη σειρά της Ομοσπονδία στις 31 Δεκεμβρίου 2015 εξέδωσε ανακοίνωση (για να την διαβάσετε πατήστε ΕΔΩ) που αναφερόταν σε παραπληροφόρηση:

«Προκειμένου να γίνει απολύτως σαφής η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της FIA, όσον αφορά στην αρμοδιότητά της για το Sporting Power στη χώρα μας, δημοσιοποιούμε την επιστολή του Γενικού Γραμματέα του σπορ της FIA, Jean Luis Valentin, προς την Ομοσπονδία μας:


From: Jean-Louis Valentin
Sent: Friday, December 18, 2015 5:53 PM
To: OMAE Secretary
Cc: D. Michelakakis; Anita Passalis
Subject: FIA General Assembly

Dear Sir,
 
We are pleased to inform you that the FIA General Assembly, which convened in Paris on 4 December 2015, voted in favour of the delegation of the sporting power from the ELPA to the Hellenic Motorsport Federation (OMAE) for all competitions except for electric, hybrid and alternative energies vehicles for 2016.

Yours sincerely,
 
Jean-Louis Valentin



Αφορμή για τη δημοσιοποίηση της επιστολής αυτής υπήρξε η χθεσινή (30/12) υβριστική και κακόβουλη τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΕΛΠΑ, Τάκη Κόκκινου, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Η παρούσα ανακοίνωση κοινοποιείται και στα αρμόδια Υπουργεία»

 
Οι ανακοινώσεις των ανθρώπων της ΕΛΠΑ

Σήμερα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου ο Θόδωρος Κόκκινος έστειλε απάντηση στο zougla.gr για τα όσα αναφέρονται στην επιστολή της Ομοσπονδίας θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο..

 

Σήμερα και ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ Άγγελος Μπαβέλας έστειλε στο zougla.gr το έγγραφο που δείχνει σε ποιον ανήκει η εκπροσώπηση.

Κοκορομαχίες χωρίς αποτέλεσμα…

Όπως φαίνεται, η κόντρα ανάμεσα σε ΕΛΠΑ και ΟΜΑΕ συνεχίζεται για λόγους που ελάχιστους ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια αντί να ασχοληθούν με την προώθηση του σπορ και την αναβάθμισή του, το αφήνουν να βουλιάζει χωρίς να ενδιαφέρονται τόσο για τους αθλητές όσο και για το φίλαθλο κοινό. Νέες ιδέες δεν υπάρχουν, οι νέοι σε ηλικία αγωνιζόμενοι αναζητούνται… και η δικαιολογία της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης έχει καταντήσει πιπίλα!

Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πως ο κόσμος θέλει πράξεις και όχι λόγια. Εκτός και εάν η καρέκλα είναι τόσο σημαντική…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης