Για έναν ακόμα αγώνα η απόδοση των μονοθεσίων της McLaren-Honda ήταν απογοητευτική, με τον Fernando Alonso να τερματίζει στην 11η θέση και τον Jenson Button στην 16η.

Το κλίμα στις τάξεις της βρετανικής ομάδας δεν είναι και το καλύτερο, με τον Alonso να είναι έξαλλος αμέσως μετά τη λήξη του GP της Ιαπωνίας. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει απαράδεκτη την ταχύτητά τους, ζητώντας ριζικές αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω πραγματικά ντροπιασμένος. Είμαι έξαλλος. Η ταχύτητα του μονοθεσίου μας θυμίζει Formula 2. Είμαι λες και τρέχουμε σε άλλη κατηγορία. Πρέπει να αλλάξουν παρά πολλά στην ομάδα για την επόμενη περίοδο. Έτσι δεν μπορείς να αγωνιστείς. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Είμαστε σαν σαμουράι αλλά χωρίς όπλο και ασπίδα», τόνισε αρχικά ο Ισπανός οδηγός και συνέχισε λέγοντας.

«Το καλό είναι ότι γνωρίζουμε τα προβλήματά μας και ψάχνουμε τις λύσεις. Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι η μόνη που έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τη Mercedes στο προσεχές μέλλον. Εγώ θα συνεχίσω στη McLaren, έχω τρία χρόνια συμβόλαιο και θα το τιμήσω», κατέληξε ο Alonso.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης