Το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και όλοι ελπίζουμε να δούμε συναρπαστικές αναμετρήσεις μεταξύ των οδηγών.

Lewis Hamilton και Sebastian Vettel ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας από μία νίκη ο καθένας. Στην Αυστραλία κέρδισε ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, με τον Βρετανό να απαντά στο πρόσφατο GP της Κίνας και να σπεύδει να αγκαλιάσει τον αντίπαλο του αμέσως μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση του Hamilton εντυπωσίασε τους πάντες, με τον ίδιο να τονίζει ότι χαίρεται που υπάρχει ανταγωνισμός μέσα στην πίστα και οι χρόνοι μεταξύ Mercedes και Ferrari είναι τόσο κοντά.

«Αυτός ήταν πραγματικά δυνατός αγώνας. Είχαμε τους ίδιους χρόνους για 20 και παραπάνω γύρους και οι διαφορές μεταξύ μας έχουν εκμηδενιστεί. Η Ferrari έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι σπουδαίο που οι δύο μας πιέζουμε τόσο σκληρά. Ανυπομονώ για τις μάχες με τον Sebastian και τους άλλους οδηγούς. Θεωρώ ότι φέτος θα έχουμε το πιο κλειστό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ την ομάδα μου. Είμαι πολύ περήφανος για όλους», δήλωσε ο Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης