Ήταν ευρέως γνωστό ότι, ο Sebastian Vettel συζητούσε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ferrari, από τις αρχές του περασμένου χρόνου. Κανείς όμως δεν γνώριζε πως ο Γερμανός, είχε συνεχείς συναντήσεις με τα στελέχη της ιταλικής ομάδας από το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Vettel, οι επαφές με την Ferrari ξεκίνησαν την περίοδο που οδηγούσε για την Toro Rosso. O Stefano Domenicali τον είχε συναντήσει κρυφά από όλους πριν πάρει μεταγραφή στην Red Bull, αλλά και την περίοδο που μεσουρανούσε με τους «κόκκινους ταύρους». Το εντυπωσιακότερο όμως, είναι πως είχε πάει ο ίδιος στην έδρα της Scuderia, χωρίς να το γνωρίζει η τότε ομάδα του.

«Η πρώτη προσέγγιση έγινε από τον Stefano Domenicali το 2008. Η δεύτερη το 2010, ενώ το χειμώνα μεταξύ του 2012 και του 2013 είχα μυστική συνάντηση στο Maranello με τον Luca di Montezemolo. Το 2014, όταν έφυγε ο Domenicali, άρχισα να μιλάω με τον Marco Mattiacci, αλλά και τον Montezemolo. Ζήτησα ακόμα και τη γνώμη της Sabine Kehm – μάνατζερ του Schumacher – ενώ ο Michael όταν του αποκάλυψα τι γινόταν, μου είπε ότι θα εντυπωσιαστώ από την ατμόσφαιρα στο Maranello», δήλωσε ο Seb. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης