Ο Maurizio Arrivabene από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, κέρδισε το θαυμασμό με το αγέρωχο στιλ και το γεγονός ότι μιλάει «έξω από τα δόντια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 58χρονος Ιταλός, γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι των εντυπώσεων και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν μέσα στη Ferrari να επηρεαστεί από τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών εξέλιξης στη Jerez. Οι Vettel και Raikkonen κυριάρχησαν στις δοκιμές, αλλά ο Arrivabene θεωρεί πως η Mercedes έκρυψε τα «χαρτιά» της, προκειμένου να τους παραπλανήσει.

«Το τελευταίο τεστ είναι το σημαντικότερο. Εκεί θα αποκαλύψουν όλοι τα χαρτιά τους, αφού μετά ακολουθεί η Μελβούρνη. Ξέρουμε πως η Mercedes κρυβόταν στη Jerez και δεν την πατάμε. Φυσικά, δεν αποκλείουμε και τους Ιάπωνες της Honda. Πολλές φορές έχουν μυστική τη συνταγή της επιτυχίας. Εγώ δεν πουλάω φούμαρα. Έχω μεγάλα όνειρα, αλλά δεν πετάω στα σύννεφα. Πρέπει να έχουμε πίστη όλοι μέσα στην ομάδα και να καταλάβουμε ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται έτσι απλά», τόνισε ο κομψός κύριος Maurizio.
    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης