Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Sebastian Vettel από τη Scuderia Ferrari, καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν ευοδώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το BBC και άλλα μεγάλα Μέσα, η ιταλική ομάδα τού έκανε πρόταση για μονοετή ανανέωση συμβολαίου και σημαντικά μειωμένες αποδοχές. Ο Γερμανός δεν τη δέχτηκε, κι έτσι, μετά από έξι χρόνια στο Maranello, θα αναζητήσει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του. 

Ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Vettel και teammate του Charles Leclerc από τη σεζόν 2021 εμφανίζονται οι Daniel Ricciardo και Carlos Sainz.

Ο νεαρός Μονεγάσκος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της διοίκησης της Ferrari, καθώς θεωρείται ο επόμενος μεγάλος σταρ της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Seb, φημολογείται ότι έχει δεχτεί ήδη κρούση από τις Renault και McLaren, με τη βρετανική ομάδα να έχει το προβάδισμα μέχρι στιγμής.

Επίσης υπάρχει ένα ακόμα σενάριο, αυτό της μεταπήδησης του Lewis Hamilton από τη Mercedes στη Ferrari. Ο Βρετανός δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές και ορισμένοι, όπως ο Eddie Jordan, υποστηρίζουν ότι ο LH44 θα τρέχει από την επόμενη χρονιά με το μονοθέσιο της Scuderia.

Τι ισχύει από όλα αυτά θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης