Λάβρος κατά της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία προμηθεύει με κινητήριες μονάδες τη McLaren, ήταν ο Fernando Alonso, καθώς βλέπει ότι η ομάδα παραμένει για μια ακόμη χρονιά πολύ πίσω από τους βασικούς ανταγωνιστές.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιθώριο των δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη, ο Ισπανός οδηγός ρωτήθηκε για την κατάσταση του μονοθεσίου και τα απογοητευτικά έως τώρα αποτελέσματα. Η απάντησή του εξέπληξε τους πάντες, αφού δεν δίστασε να ρίξει όλο το φταίξιμο στη Honda, κατακεραυνώνοντας κυριολεκτικά την ιαπωνική φίρμα.

«Στο θέμα του σασί δεν υστερούμε σε κάτι. Το πρόβλημα εντοπίζεται ξεκάθαρα στο power unit. Δεν έχουμε ούτε ισχύ, ούτε αξιοπιστία. Είμαστε τόσο αργοί σε κάθε ευθεία, χάνουμε σχεδόν 30 χλμ./ώρα. Έτσι δεν μπορείς να έχεις αίσθηση για το μονοθέσιο. Με την αλλαγή των κανονισμών πιστεύαμε ότι κάτι θα αλλάξει, αλλά τα πράγματα είναι απογοητευτικά», τόνισε ο Alonso και συνέχισε λέγοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Να βρούμε αντίδραση και μείνουμε ενωμένοι. Αντιμετωπίζουμε προβλήματα που είναι ερασιτεχνικά, αλλά αυτά διορθώνονται. Είμαι όμως αισιόδοξος και θεωρώ ότι μόλις ξεκινήσει η σεζόν θα φανούμε ανταγωνιστικοί. Θέλω να κερδίζω αγώνες, να ανεβαίνω στο βάθρο. Ακόμη και αν όλα πάνε λάθος εγώ θα βρω το κίνητρο και τον τρόπο να επιτεθώ. Δεν θα σταματήσω».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης