Έκλεισε το οδηγικό δίδυμο της Toro Rosso για το 2018

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 09:40
Έκλεισε το οδηγικό δίδυμο της Toro Rosso για το 2018

Τους οδηγούς με τους οποίους θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της Formula 1, ανακοίνωσε η δορυφορική ομάδα της Red Bull.

Την αγωνιστική σεζόν 2018, τα δύο μονοθέσια της Scuderia Toro Rosso θα οδηγούν οι Pierre Gasly και Brendon Hartley. Τόσο ο Γάλλος, όσο και ο Νεοζηλανδός, έχουν εμπειρία από F1, καθώς ο πρώτος έτρεξε στη Μαλαισία φέτος και θα ολοκληρώσει τη χρονιά στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ενώ ο δεύτερος έχει ήδη τρεις συμμετοχές στο κορυφαίο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι δύο νεαροί οδηγοί είναι πανευτυχείς, καθώς κατάφεραν να πείσουν με τις ικανότητες και το ταλέντο τους τη Red Bull Racing. Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Toro Rosso, Franz Tost, ανέφερε ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν μείνει εντυπωσιασμένα από το πόσο γρήγορα εξοικειώθηκαν οι μικροί με το μονοθέσιο.

«Στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς έδειξαν και οι δύο πώς είναι έτοιμοι για την F1. Είμαστε χαρούμενοι που η Red Bull επισημοποίησε τόσο γρήγορα το οδηγικό δίδυμο για το 2018. Σε αυτό το σπορ όλοι πρέπει να εγκλιματίζονται και να εξοικειώνονται γρήγορα, κάτι το οποίο έκαναν οι Gasly και Hartley. Ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν και ελπίζουμε να τους δώσουμε ένα καλό μονοθέσιο για να αποδείξουν τι αξίζουν και να φέρουν αποτελέσματα».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017, 09:40