Έξαλλος με τους οδηγούς του ο Wolff

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 09:39
Έξαλλος με τους οδηγούς του ο Wolff

Χαρά για τη νίκη και απογοήτευση για το γεγονός ότι χάθηκε το 1-2 λόγω επαφής των team-mate στον τελευταίο γύρο επικρατεί στη Mercedes AMG Petronas, με τον Toto Wolff να χαρακτηρίζει ανόητη την επαφή τους.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας είδε για ακόμη μία φορά τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg να συγκρούονται μεταξύ τους και να ρισκάρουν μια εγκατάλειψη. Οι δυο τους μάχονταν ρόδα με ρόδα και στον τελευταίο γύρο ο Βρετανός επιχείρησε προσπέραση. Ο Γερμανός αμύνθηκε για να διατηρήσει τη θέση του και τότε χτύπησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να σπάσει η εμπρός πτέρυγα στο μονοθέσιό του και να τερματίσει τέταρτος.

Στα paddock ο Wolff δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε, χτυπώντας εκνευρισμένος τη γροθιά του. Λίγο αργότερα στις δηλώσεις είπε: «Είναι ανόητο αυτό που συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Τα φρένα ήταν στο όριο, αλλά δεν μπορούσαμε να το πούμε στους οδηγούς. Ο Nico είχε πρόβλημα με το brake-by-wire στην τελευταία στροφή και αμύνθηκε σκληρά. Τα φρένα όμως είχαν καταρρεύσει. Και μετά… συγκρούστηκαν μεταξύ τους.  Θα μπορούσαν να είχαν εγκαταλείψει και οι δύο πάλι. Είναι εκνευριστικό. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας και να το λύσουμε. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό» τόνισε ο επικεφαλής της Mercedes.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016, 09:43