Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP του Μονακό και μάλιστα με διαφορά, ο Sebastian Vettel, δίνοντας την απάντησή του στον Lewis Hamilton ο οποίος ήταν γρηγορότερος στο FP1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο Γερμανός οδηγός της Ferrari ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε το 1:13, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου στο Πριγκιπάτο με 1:12.720 . Τον ακολούθησε ο Daniel Ricciardo της Red Bull Racing, με τον Kimi Raikkonen να είναι τρίτος.

Οι δύο πιλότοι της Mercedes AMG Petronas δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλούς γρήγορους γύρους, είτε λόγω προβλημάτων με τη θερμοκρασία των ελαστικών, είτε λόγω της κίνησης που συναντούσαν. Έτσι, ο Hamilton περιορίστηκε στην 8η θέση και ο Valtteri Bottas στην 10η.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Jenson Button έδειξε ανταγωνιστικός στην επιστροφή του στην F1 με το μονοθέσιο της McLaren, ενώ εξαιρετικοί ήταν οι οδηγοί της Toro Rosso, Daniil Kvyat και Carlos Sainz Jr. Φυσικά, από τη δεύτερη περίοδο δεν έλειψαν οι επαφές με τις μπαριέρες και τα ατυχήματα, με Stroll της Williams να διαλύει το μονοθέσιο του.

Θυμίζουμε πως, η τρίτη περίοδος (FP3) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, λίγη ώρα πριν τις κατατακτήριες.

Οι χρόνοι στο FP1

Και στο FP2


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης