Αέρα top model φέρνει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού η Lotus, προσθέτοντας στο δυναμικό της, μια πανέμορφη ισπανίδα οδηγό αγώνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την Carmen Jorda, η οποία θα αναλάβει το ρόλο του οδηγού εξέλιξης στην βρετανική ομάδα και θα ταξιδεύει μαζί με τους πρώτους πιλότους και τα υπόλοιπα μέλη, σε όλα τα Grand Prix. Όπως ανακοίνωσε η Lotus, η 26χρονη θα οδηγήσει κάποια στιγμή το μονοθέσιο, αλλά πολύ δύσκολα θα τη δούμε να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα.

Η εντυπωσιακή Carmen, από την ηλικία των 12 ξεκίνησε τους αγώνες kart, έχει λάβει μέρος στη Master Junior Formula, στην ισπανική F3 και στο Euro F3 Open. Το 2009 αγωνίστηκε στο Le Mans Series, ένα χρόνο μετά μεταπήδησε στο πρωτάθλημα Indy Lights και το 2012 έτρεξε με την Ocean Racing για το πρωτάθλημα GP3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus F1, Matthew Carter, δήλωσε πως η κυρία Jorda θα κάνει δοκιμές στον προσομοιωτή, θα έχει παρουσία στα GP και θα βοηθήσει στην εξέλιξη της  Ε23 Hybrid.

Το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της F1 δεν το γνωρίζουμε. Το μόνο βέβαιο, είναι πως τα paddock της βρετανικής ομάδας έχουν κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις. 
   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης