Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς ένας χρόνος, δηλαδή στις 29 Δεκεμβρίου 2013, πέρασε από τότε που ο κορυφαίος βάσει στατιστικών πιλότος της Formula 1, Michael Schumacher, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ο Γερμανός πρώην πιλότος έκανε σκι στις Άλπεις όταν και για άγνωστο ακόμα και μέχρι σήμερα λόγο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του.

Ακόμα ο “Schumi” δεν έχει «ξυπνήσει» από το τραγικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι..Καθηλωμένος στο κρεβάτι
Για το περιστατικό έχουν γραφτεί πάρα πολλά, ακόμα περισσότερες είναι οι εικασίες που έχουν γίνει για το ποιος φταίει ή τι συνέβη την μέρα εκείνη. Ωστόσο, αυτό που μετράει, είναι πως ο αγαπημένος “Schumi” συνεχίζει να βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του. Άλλοι λένε ότι δεν καταλαβαίνει, άλλοι πως συμβαίνει το αντίθετο αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει. Όπως και να έχει, ο κορυφαίος οδηγός αγώνων αλλά και ευαίσθητος όπως έχει αποδείξει από τις φιλανθρωπίες που έχει κάνει, δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Η ελπίδα είναι αυτή που πεθαίνει τελευταία και τόσο η οικογένειά του όσο και οι φίλοι του ελπίζουν πως μία μέρα θα ξυπνήσει και όλα θα μοιάζουν σαν ένα ψέμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης