Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Με κάθε επισημότητα η Mercedes AMG F1 εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως ο Mick Schumacher θα είναι ο τρίτος οδηγός της για τη σεζόν 2023. Πλέον η ομάδα με το αστέρι θα έχει τους Lewis Hamilton, George Russell και Mick Schumacher, έτοιμη να διεκδικήσει το επόμενο πρωτάθλημα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Mick Schumacher είχε ξεκινήσει τη περσινή χρονιά με αρκετές ατυχίες όμως στη πορεία βρήκε ρυθμό και όλοι αναγνώρισαν την πρόοδο του. Η Haas όμως επέλεξε να μην ανανεώσει με τον 23χρονο οδηγό και στη συνέχεια ο ίδιος αποδεσμεύτηκε από τις ακαδημίες της Ferrari με τις οποίες είχε συμβόλαιο όλα αυτά τα χρόνια.

Απόλυτα ελεύθερος πλέον, προσεγγίστηκε από την Mercedes με τον Totto Wolf να λέει από την πρώτη ημέρα πως η οικογένεια Schumacher θα έχει πάντα μία θέση στην οικογένεια της Mercedes.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, ο Mick θα παίξει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της W14 και θα εργάζεται τόσο στον προσομοιωτή όσο και στην πίστα, με στόχο να ξανανέβει η Mercedes στη πρώτη θέση του πρωταθλήματος.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης