Φεύγει από την Force India o Hulkenberg

Φεύγει από την Force India o Hulkenberg

Έπειτα από πέντε επιτυχημένα χρόνια στην ινδική ομάδα, ήρθε η ώρα της αποχώρησης για τον Nico Hulkenberg, ο οποίος οδεύει ολοταχώς προς τη Renault F1 Team.

H Sahara Force India ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν ο 29χρονος Γερμανός θα τους αποχαιρετήσει, καθώς ζήτησε ο ίδιος να σπάσει το συμβόλαιο του, αναζητώντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Vijay Mallya, δήλωσε ότι θα τους λείψει, αλλά δεν μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στις επιθυμίες του.

«Όλοι μέσα στην ομάδα ευχόμαστε στο Nico τα καλύτερα. Τα πέντε χρόνια που έμεινε μαζί μας έκανε σπουδαία δουλειά και συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες. Είναι εκπληκτικός οδηγός και συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς από οποιονδήποτε άλλο. Κάναμε ένα σπουδαίο φίλο και είναι αλήθεια ότι θα μας λείψει. Σεβόμαστε την απόφασή του και δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο στον δρόμο που διάλεξε».

Ο «Hulk» είναι δεδομένο πως θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Renault από την επόμενη σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τους Γάλλους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016, 13:34