Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 2η νίκη του σημείωσε τη φετινή σεζόν ο Lewis Hamilton με μονοθέσιο της Mercedes. Ο Βρετανός Η Mercedes συνεχίζει να δείχνει πως έχει τον πρώτο λόγο για κατάκτηση του τίτλου… πιλότος οδήγησε υποδειγματικά στον Καναδά και σε συνδυασμό με την στρατηγική που επέλεξε η ομάδα του, ανέβηκε για δεύτερη συνεχή φορά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Πίσω του ακολούθησε ο Vettel με Ferrari που ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά περνώντας και τις δύο Mercedes δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη την φετινή περίοδο και αρκέστηκε τελικά στην δεύτερη θέση. Το βάθρο στο γκραν πρι του Καναδά συμπλήρωσε ο Bottas με Williams έχοντας ξεκινήσει τον αγώνα από την 7η θέση.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Hamilton...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη δεκάδα…
Οι Verstappen (Red Bull), Rosberg (Mercedes) και Raikkonen (Ferrari) ακολούθησαν στις θέσεις 4-6 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Ricciardo (Red Bull), Hulkenberg (Force India), Sainz (Toro Rosso) και Perez (Force India).

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί σε μία εβδομάδα, στις 19 Ιουνίου με το γκραν πρι Ευρώπης που θα διεξαχθεί στην πίστα Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο αγώνας έχει ξεκινήσει και ο Vettel έχει περάσει και τις δύο Mercedes. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του δεν κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μέχρι τέλους...


Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα του γκραν πρι στον Καναδά πατήστε
ΕΔΩ

Για να δείτε την βαθμολογία των πιλότων πατήστε ΕΔΩ


Για να δείτε την βαθμολογία των κατασκευαστών πατήστε
ΕΔΩ

 
Βάθρο για τον Bottas με Williams...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης