Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πίστα Suzuka της Ιαπωνίας συνεχίζεται αυτές τις ημέρες το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1. Η σημερινή μέρα περιλάμβανε τις κατατακτήριες δοκιμές από τις οποίες βγήκε και η σειρά εκκίνησης του
Bottas και Raikkonen έχουν δεχτεί ποινές και θα εκκινήσουν από την 7η και 11η θέση αντίστοιχα..αυριανού αγώνα.

Ο Lewis Hamilton κατάφερε να κατακτήσει την Pole Position η οποία ήταν η 71η στην καριέρα του και η 10η φετινή στη φετινή σεζόν. Τον Βρετανό πιλότο της Mercedes ακολούθησε ο δεύτερος οδηγός της ομάδας, Valtteri Bottas. Το δίδυμο της γερμανικής εταιρείας έδειξε αρκετά δυνατό συγκριτικά με την Ferrari, ωστόσο όλα θα κριθούν στον αγώνα της Κυριακής και στις διαθέσεις… κυρίως του Vettel.

O πιλότος της Ferrari σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο και σίγουρα ο στόχος του είναι νακυνηγήσει την πρώτη θέση (άλλωστε ξεκινά δεύτερος λόγω ποινής του Hamilton) προκειμένου να μειώσει τη διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα από τον Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έξοδος του Grosjean...

Πολύ δυνατή η Red Bull
Οι πιλότοι της Red Bull, Ricciardo και Verstappen σημείωσαν τον 4ο και 5ο καλύτερο χρόνο αφήνοντας Προσοχή γιατί ο αγώνας ξεκινά στις 10 το πρώιπίσω τους, τον Kimi Raikkonen με Ferrari.

Την δεκάδα του τρίτου σκέλους των κατατακτήριων δοκιμαστικών συμπλήρωσαν οι, Ocon (Force India), Perez (Force India), Massa (Williams) και Alonso (McLaren).

O αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 8:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών πατήστε ΕΔΩ

Ο Hamilton κατέκτησε την 71η Pole Position της καριέρας του
Άτυχος ο Kimi Raikkonen που είχε έξοδο με την Ferrari

O αγώνας της Ιαπωνίας θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον...

H βαθμολογία του πρωταθλήματος (10 πρώτοι)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης