Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας διεξάγεται την Κυριακή 24 Ιουνίου ο 8ος γύρος του παγκοσμίου Πολύ δυνατή για να… χάσει δείχνει η Mercedes στη Γαλλίαπρωταθλήματος Formula 1. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές από τις οποίες βγήκε και η σειρά εκκίνησης του αγώνα.

Ταχύτερος όλων  αναδείχτηκε ο Hamilton ο οποίος χρησιμοποίησε την αναβαθμισμένη κινητήρια μονάδα της Mercedes κατακτώντας την Pole Position (75η της καριέρας του). Πίσω του βρέθηκε ο Bottas με την δεύτερη Mercedes, γεγονός που δείχνει και τη δυναμική της γερμανικής ομάδας στο γαλλικό γκραν πρι.

Την 3η φετινή Pole Position κατέκτησε ο Hamilton

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τρίτος ο Vettel

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Vettel με Ferrari που δεν έδειξε ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο. Ο Γερμανός θα έχει δίπλα του τον Verstappen που τρέχει με Red Bull ενώ μία θέση πιο Ο Leclerc με την Sauber σημείωσε τον 8ο χρόνο…πίσω βρέθηκε ο δεύτερος πιλότος αυστριακής ομάδας, Daniel Ricciardo.

O Raikkonen «έγραψε» τον 6ο καλύτερο χρόνο χωρίς να μπορεί να πετύχει και αυτός κάτι καλύτερο. Sainz, Leclerc, Magnussen και Grosjean συμπλήρωσαν την δεκάδα, με τον τελευταίο να μην σημειώνει καθόλου χρόνο καθώς είχε έξοδο (βγήκε και κόκκινη σημαία)

Ο αγώνας της Κυριακής θα εκκινήσει στις 5:10 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών

1-2 για την Mercedes στις κατατακτήριες δοκιμές
Τα μονοθέσια της Red Bull θα εκκινήσουν από τις θέσεις 4-5
Η Ferrari θα εκκινήσει από τις θέσεις 3 και 6 (Vettel και Raikkonen αντίστοιχα)
Άτυχος ο Grosjean στο τρίτο σκέλος των δοκιμών
Ο Alonso έμεινε εκτός 15άδας...
Και... άλμα

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης