Με νίκη του Lewis Hamilton έπεσε η αυλαία του αγώνα της Formula 1 στον Καναδά.

Ο πιλότος της Mercedes ξεκίνησε από την 1η θέση και χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κατάφερε να τερματίσει σε αυτήν, αφήνοντας πολύ πίσω του, τον ομόσταυλό του, Veltteri Bottas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Mercedes σημείωσε το απόλυτο 1-2 στο γκραν πρι του Καναδά...

Κορυφαία η Mercedes
Σε κάθε περίπτωση κερδισμένη αποδείχτηκε η Mercedes καθώς το 1-2 ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να αποσπάσει από αυτόν τον αγώνα. Από την άλλη η Ferrari, θα θέλει να ξεχάσει το συγκεκριμένο γκραν Η Ferrari θα πρέπει να ξεχάσει τον αγώνα του Καναδά… πρι, καθώς οι πιλότοι της κατάφεραν να τερματίσουν στις θέσεις 4 και 7, με τη συγκομιδή βαθμών να μην είναι όμως αυτή που θα περίμεναν στην Ιταλία.

Η μέρα πάντως δεν πήγε καλά από την αρχή για την Scuderia, γεγονός που φάνηκε και από την άτυχη στιγμή του Vettel (που όμως το πάλεψε και πέτυχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσα), ενώ την ίδια ώρα ο Raikkonen δεν έδειξε ικανός να κυνηγήσει κάτι καλύτερο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη στιγμή που ο Verstappen εγκαταλείπει τον αγώνα ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση...

Βάθρο για την Red Bull
Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ricciardo με Red Bull, με τον έτερο πιλότο Max Vertsappen να εγκαταλείπει με πρόβλημα στο μονοθέσιο και ενώ βρισκόταν στην δεύτερη θέση. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Vettel (Ferrari), Perez (Force India), Ocon (Force India), Raikkonen (Ferrari), Hulkenberg (Renault), Stroll (Williams) και Grosjean (HAAS).

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα συνεχιστεί σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου στο Αζερμπαϊτζάν.

Τα τελικά αποτελέσματα του γκραν πρι στον Καναδά

Η βαθμολογία μετά τον Καναδά

Η εκκίνηση του αγώνα. Εντυπωσιακός ήταν ο Verstappen που... πετάχτηκε από την 5η στην 2η θέση...
Η άτυχη στιγμή του Vettel που του κόστισε... θέσεις

Τελικά ο Vettel τερμάτισε στην 4η θέση

Τα ροζ μονοθέσια της Force India κατάφεραν να τερματίσουν στις θέσεις 5 και 6...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης