Επεισοδιακή εκκίνηση στο σημερινό Grand Prix με τον Hamilton μετά από δικό του λάθος να εγκαταλείπει τον αγώνα, αλλά και τον Valteri Bottas να μένει εκτός από απροσεξία του Latifi.

Πιο συγκεκριμένα, ο Alonso κατάφερε να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εκκίνηση με τον Βρετανό Lewis Hamilton στην προσπάθεια του να κερδίσει μερικές θέσεις, να κλείνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε μία δεξιά στροφή και μετά από “καβάλημα” της πίσω αριστερής ρόδα του μονοθεσίου του Alonso, να βρίσκεται για λίγο στον αέρα. Τελικά η προσγείωση του μονοθεσίου του επτάκις πρωταθλητή ήταν αρκετή για να τον θέσει εκτός αγώνα, με τον Hamilton να εγκαταλείπει άμεσα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στην συνέχεια και έχοντας μπει στον δεύτερο γύρο, ο Latifi θα πατήσει για αρκετά μέτρα στην αμμοπαγίδα χάνοντας τον έλεγχο κατά την επιστροφή του στη πίστα, πέφτοντας με αρκετά χιλιόμετρα και βγάζοντας εκτός πίστας τον Valteri Bottas. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αποτέλεσμα αυτής της επαφής και εξόδου, ήταν ο Latifi να συνεχίσει τον αγώνα αλλάζοντας το ρύγχος εμπρός, ενώ το μονοθέσιο της Alfa Romeo να τεθεί εκτός μάχης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης