Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτη κυρίαρχη στο δεύτερο γύρο του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος Formula 1 έδειξε πως είναι η Εύκολη νίκη (85η) για τον Hamilton με Mercedes…Mercedes που κατάφερε στην Αυστρία να πετύχει το απόλυτο 1-2.

Μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Hamilton που κέρδισε χωρίς να έχει αντίπαλο και ακολούθησε ο Bottas που τερμάτισε δεύτερος καταφέρνοντας στο τέλος να προσπεράσει τον Verstappen που με τη σειρά του δεν άντεξε λόγω ελαστικών.

Το βάθρο τελικά συμπλήρωσε ο πιλότος της Red Bull και ακολούθησε ο ομόσταυλός του Alexander Albon. Πιο πίσω βρέθηκε ο Lando Norris με McLaren που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Οι θέσεις 6-8 κρίθηκαν στα εκατοστά του δευτερολέπτου με τους Perez, Stroll και Ricciardo να τερματίζουν στις θέσεις 6,7 και 8 αντίστοιχα. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Sainz και Kvyat αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari του Leclerc (δεξιά) πέφει πάνω στη Ferrari του Vettel. Λίγο αργότερα εγκαταλείπουν και οι δύο...

Εκτός αγώνα και οι 2 Ferrari…

Ο κακός… χαμός έγινε στη Ferrari που είδε και τα δύο της μονοθέσια να μένουν εκτός μάχης έπειτα από επαφή που είχαν μεταξύ τους λίγο μετά την εκκίνηση! O Leclerc έπεσε πάνω στον Vettel  και αργότερα ζητούσε δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία το διάστημα 17-19 Ιουλίου.

 

Τα τελικά αποτελέσματα από τον δεύτερο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1

 

Βάθρο για τον Verstappen με Red Bull

Οι πιλότοι στις θέσεις 6-8 τερμάτισαν έχοντας ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου μεταξύ τους...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης