Θα μπορέσει ο Lewis Hamilton να απαντήσει στην πρόσφατη νίκη του Sebastian Vettel στο Silverstone και να περάσει εκ νέου πρώτος στη βαθμολογία ή ο Γερμανός θα αυξήσει κι άλλο τη διαφορά;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μάχη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 κορυφώνεται και οι δύο οδηγοί αναμένεται να δώσουν μία επική μάχη στο ιστορικό Hockenheim. Ο 11ος αγώνας της σεζόν φιλοξενείται αυτό το τριήμερο (20 – 22 Ιουλίου) στη Γερμανία, με τις ομάδες να έχουν πάρει θέση στα γκαράζ.

Το circuit είναι μια μείξη ευθειών υψηλής ταχύτητας που έχουν απομείνει από την παλιά μεγάλη έκδοση της πίστας και ένα αργό τμήμα στις τελευταίες στροφές. Το «Motodrom» ή το τμήμα του σταδίου, όπως είναι γνωστό, συγκεντρώνει το πλήθος των θεατών, καθώς προσφέρει ορατότητα στο τελευταίο τεχνικό κομμάτι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ferrari και Mercedes αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και σε αυτό το Grand Prix. Η Pirelli έχει δώσει στις ομάδες τρεις γόμες ελαστικών (λευκή «medium», κίτρινη «soft» και μοβ «ultrasoft»), συνδυασμός που χρησιμοποιήθηκε για τελευταία φορά στην Κίνα. 

FORMULA 1 EMIRATES GROSSER PREIS VON DEUTSCHLAND 2018
Hockenheim

Το πρόγραμμα του αγώνα

Παρασκευή 20 Ιουλίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 12.00 – 13.30 – COSMOTE TV
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 16.00 – 17.30 – COMSOTE TV

Σάββατο 21 Ιουλίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 13.00 – 14.00 – COSMOTE TV
Κατατακτήριες: 16.00 – 17.00 – COSMOTE TV

Κυριακή 22 Ιουλίου
Αγώνας: 16.10 COSMOTE TV – ΕΡΤ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης