Πολυτελή γιοτ, μοντέλα, σταρ του Χόλυγουντ, εξαιρετικά εστιατόρια, εντυπωσιακά ξενοδοχεία, μοναδικές art gallery, εξωτικά αυτοκίνητα και ορισμένα από τα πιο ακριβά σπίτια του κόσμου. Το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, χαρακτηρίζεται ως η πόλη της διασκέδασης και της σπατάλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρείται το ιδανικό μέρος για να φιλοξενήσει αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τη Liberty Media, κάτοχο των εμπορικών δικαιωμάτων της F1 να συζητά το ενδεχόμενο διεξαγωγής Grand Prix στη διάσημη πόλη της Φλόριντα και μάλιστα από το 2019.

Το θέμα είναι πρωτοσέλιδο στην επίσημη σελίδα της Formula 1, φιλοξενώντας και δηλώσεις του επικεφαλής εμπορικών δραστηριοτήτων του σπορ, Sean Bratches.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Formula 1 είναι ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά σόου στον κόσμο, προσελκύοντας εκατομμύρια φιλάθλους. Θέλουμε γοητευτικούς προορισμούς και το Μαϊάμι θεωρείται ιδανικό για ένα circuit city. Το πρώτο σημαντικό βήμα έχει γίνει από τους αξιωματούχους της περιοχής και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να φέρουμε την F1 στο κέντρο αυτής της πόλης από την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Sean Bratches.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης