Την ευκαιρία να οδηγήσουν το κορυφαίο μονοθέσιο της Formula 1, προσφέρει ο αγωνιστικός διευθυντής των πρωταθλητών του κορυφαίου σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε δύο από τους πιο εμβληματικούς οδηγούς του κόσμου.

Όπως αποδεικνύεται, ο Toto Wolff, εκτός από επιτυχημένος επαγγελματίας στο χώρο της F1 είναι και εξαιρετικός στο μάρκετινγκ, εφευρίσκοντας πάντα τρόπους για να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα γύρω από την ομάδα του. Ο 44χρονος Αυστριακός, σκοπεύει να προσκαλέσει τους Sebastien Ogier και Valentino Rossi στην πίστα για να δοκιμάσουν το μονοθέσιο της Mercedes AMG Petronas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του: «Η F1 εκτός όλων των άλλων είναι και ψυχαγωγία. Θα ήθελα να δω τους Rossi και Ogier στο cock-pit του μονοθεσίου μας. Σκοπεύω να οργανώσω ένα event με αυτούς».

Ο VR46 απάντησε άμεσα στον Wolff, λέγοντας πως μπορεί να βρει εύκολα τον αριθμό του τηλεφώνου του και να τον προσκαλέσει. «Δεν μπορώ να πω όχι. Έχω δοκιμάσει τη Ferrari και ξέρω ότι αυτό είναι σαν προδοσία για τους Ιταλούς, αλλά δεν είναι δυνατόν να αρνηθώ τέτοια πρόταση».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης