Μπορεί στις πίστες της F1 να δυσκολεύεται να ακολουθήσει τον ρυθμό των Mercedes και Ferrari, ωστόσο, στην εμπορική προώθηση του brand name, η Red Bull δεν έχει αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αυστριακή ομάδα με έδρα το Milton Keynes της Αγγλίας, διοργανώνει κατά καιρούς μοναδικά σόου σε διάφορες περιοχές του κόσμου, συναρπάζοντας τους θεατές. Από την ενδοχώρα του Βιετνάμ, το λιμάνι της Μασσαλίας και τους ουρανοξύστες του Μαϊάμι, η Red Bull Racing βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας.

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι είχαν πάρει θέση στο Δημαρχείο του Μπέλφαστ, στην πλατεία Donegal και στην Chichester Street, προκειμένου να δουν την παράσταση που θα δώσει ο David Coulthard με την RB8.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην οδηγός της F1 και πρεσβευτής της RBR, επιτάχυνε με το μονοθέσιο στην διαδρομή που είχε διαμορφωθεί στους δημόσιος δρόμους, έκανε donuts και έκαψε τα ελαστικά του μονοθεσίου εν μέσω αποθέωσης.

Το πάλαι ποτέ κραταιό βιομηχανικό κέντρο της Ιρλανδίας έζησε μεγάλες στιγμές χάρη στη Red Bull Racing, με τον Coulthard να υπόσχεται ότι θα επιστρέψει σύντομα με την RB8 και να υποστηρίζει ότι αυτό ήταν το θερμότερο κοινό που έχει γνωρίσει ποτέ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης