Η νεοσύστατη αμερικανική ομάδα και ο Romain Grosjean έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, κάνοντας ένα ονειρικό ξεκίνημα στη Formula 1.

Μετά την έκτη θέση στην Αυστραλία, ο Γάλλος οδηγός τερμάτισε πέμπτος στο GP του Μπαχρέιν, έχοντας συγκεντρώσει 18 πόντους στη βαθμολογία, τρεις περισσότερους από τον Vettel. Μάλιστα, ο Grosjean απέσπασε για δεύτερη συνεχή φορά το βραβείο «Driver of the Day», το οποίο θεσπίστηκε εφέτος και απονέμεται στον οδηγό που επιλέγει το κοινό μέσω της σχετικής ψηφοφορίας στην επίσημη ιστοσελίδα της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O 29χρονος πλέει σε πελάγη ευτυχίας και, όπως είπε χαρακτηριστικά, ζει το αμερικανικό όνειρο. Όλοι μέσα στην ομάδα είναι πανευτυχείς, από τον ιδιοκτήτη Gene Haas έως τον τελευταίο μηχανικό. Η αίσθηση που κυριαρχεί είναι αυτή της νίκης, με τον Grosjean να αποθεώνει τους πάντες. «Η επιτυχία οφείλεται σε όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα. Το μονοθέσιο είναι ρυθμισμένο καλά και εγώ δεν έχω βρεθεί ποτέ τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Είναι απίστευτο. Βέβαια, πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά, από το στήσιμο του μονοθεσίου έως τα pit stop».


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης