Ταλαντούχος, γρήγορος, θρασύς και ατρόμητος. Συνάμα αψυχολόγητος, αμετροεπής, χωρίς ίχνος σεβασμού -κυρίως στους παγκόσμιους πρωταθλητές- και ορισμένες φορές επικίνδυνος.

Συνήθως οι αντίπαλοι βάλλουν εναντίον του λόγω της οδηγικής συμπεριφοράς του στην πίστα. Στο Grand Prix της Βραζιλίας όμως, ο Max Verstappen επιτέθηκε στον συναθλητή του Esteban Ocon, καθώς του στέρησε τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος επιχείρησε βλακωδώς να μονομαχήσει με τον Ολλανδό στον 44ο γύρο ενώ βρισκόταν έναν γύρο πίσω, με αποτέλεσμα τα μονοθέσια να συγκρουστούν μεταξύ τους και ο οδηγός της Red Bull Racing να χάσει την πρωτοπορία και να κινδυνεύσει ακόμη και με εγκατάλειψη.

Ο Verstappen έγινε έξαλλος, τον χαρακτήρισε «ηλίθιο» μέσω team radio και μετά το τέλος του αγώνα πήγε να τον βρει στον χώρο όπου ζυγίζονται οι οδηγοί, παρότι η ομάδα τού ζήτησε να αποφύγει οποιαδήποτε επαφή. Ο θερμοκέφαλος Max τον έσπρωξε τρεις φορές θαρρείς και είναι ο υπερ-πρωταθλητής της F1, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων και στο τέλος τού ύψωσε το δάχτυλο για να τον προειδοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγωνοδίκες τον τιμώρησαν με δύο μέρες κοινωνικής εργασίας, οι οποίες πρέπει να υπηρετηθούν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης