Του Λουκά Παπαλάμπρου

Την τελευταία του σεζόν στη Scuderia Ferrari και πιθανότατα στη Formula 1 διανύει ο Kimi Raikkonen. Η ιταλική ομάδα έλαβε την απόφαση και πλέον είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της αντικατάστασής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τη γειτονική χώρα, δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να γίνει επίσημα γνωστό ότι team-mate του Sebastian Vettel από το 2019 θα είναι ο Charles Leclerc.

Ο νεαρός Μονεγάσκος είναι ο εκλεκτός του προέδρου της Ferrari, John Elkann, και του CEO Louis C. Camilleri. Μάλιστα, λέγεται πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη Scuderia κι αν ο Raikkonen δεν είχε κάνει αυτήν τη μαγική εμφάνιση στις κατατακτήριες του Grand Prix της Monza, όπου σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στην ιστορία της F1, θα είχε ανακοινωθεί από την περασμένη Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα μέχρι στιγμής τηρεί σιγή ιχθύος. Παράλληλα, δεν έχει διαψεύσει το παραμικρό, κάτι που σημαίνει ότι οι φήμες είναι πέρα για πέρα πραγματικές. 

Βέβαια, τα μεγάλα αφεντικά αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά «προβλήματα» στην υπόθεση. Τους Vettel και Arrivabene, οι οποίοι έχουν δηλώσει πολλές φορές πως θέλουν να παραμείνει ο Φινλανδός για ακόμη έναν χρόνο.

Το τι θα συμβεί θα το μάθουμε πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης