Στη Mercedes δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν στο Grand Prix της Βρετανίας, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις για τη Ferrari και τους οδηγούς της.

Ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, υποστήριξε ότι οι Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen είτε είναι ανίκανοι, είτε χτυπούν σκόπιμα τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas. Ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Niki Lauda, έκανε λόγο για αντιαθλητικές συμπεριφορές και περίεργα πράγματα από την πλευρά της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο των πρωταθλητών της F1, είναι έκδηλος, γεγονός που αποτυπώθηκε και στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Hamilton κατηγόρησε ευθέως τους συναθλητές τους, λέγοντας ειρωνικά, πως από εδώ και στο εξής πρέπει να τους αποφεύγουν στην εκκίνηση, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ο «iceman», τον εμβόλισε επίτηδες.

O Raikkonen δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ζητώντας συγνώμη και αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη γι΄αυτό που συνέβη στον πρώτο γύρο. Ο Vettel είπε ότι είναι ανάξιο να συζητούν για σκοπιμότητες, ενώ η Ferrari επέλεξε να παραμείνει σιωπηλή, τουλάχιστον προς το παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Minttu όμως δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Η γυναίκα του Kimi μέσα από ένα post στα social media, προέτρεψε τον Hamilton να σταματήσει να κλαίει σαν κοριτσάκι όταν χάνει και καλύτερα να το γυρίσει στο μπαλέτο.

Δεν γνωρίζουμε τι ήθελε να πει ή αν υπονοούσε κάτι η σύζυγος του Φιλανδού οδηγού, αλλά, σίγουρα, πρέπει να πείραξε πολύ τον Βρετανό και την ομάδα του.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης