Με το δεξί ξεκίνησε το Grand Prix της Ρωσίας για τον Kimi Raikkonen, πραγματοποιώντας τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών.

Ο Φιλανδός οδηγός της Ferrari σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:36.74, αφήνοντας πίσω του τους δύο οδηγούς της Mercedes, Valtteri Bottas και Lewis Hamilton. Ακολούθησε ο Max Verstappen με Red Bull, πέμπτος ήταν ο Sebastian Vettel και έκτος ο Daniel Ricciardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, καθώς απομένει το FP2 που ξεκινά στις 15:00 ώρα Ελλάδας, το FP3 αύριο και οι κατατακτήριες. Ο Kimi δείχνει να ξυπνά όμως, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Sergio Marchionne.

Ο «Iceman» παραδέχθηκε ότι μίλησε με το μεγάλο αφεντικό της Ferrari τις προηγούμενες μέρες. Ο Marchionne είχε ενοχληθεί από την απόδοση του Kimi στα τρία πρώτα GP της σεζόν και δεν δίστασε να το εκφράσει δημόσια. Έτσι, τον κάλεσε σε κατ’ ιδίαν συζήτηση, μαζί με τον αγωνιστικό διευθυντή, Maurizio Arrivabene.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο Raikkonen, όλα είναι καλά και θα υπάρξει άμεση βελτίωση. «Μίλησα με τον πρόεδρο και είμαστε εντάξει. Υπάρχει εμπιστοσύνη και ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ και να φέρω αποτελέσματα. Νιώθω καλά, είμαι ικανοποιημένος και έχω καλύτερη αίσθηση τώρα. Αυτό που θέλω να είναι να βρω ρυθμό στις κατατακτήριες. Αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο και τρέχω γιατί το διασκεδάζω».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης