Τέσσερις αγώνες μετά την έναρξη της σεζόν και ο Lewis Hamilton με τη Mercedes δείχνουν ότι και φέτος θα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Βρετανός οδηγός οδεύει για ένα σπουδαίο ρεκόρ, καθώς, αν κατακτήσει τον φετινό τίτλο, θα φτάσει τους 8 στην ονειρική καριέρα του, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Michael Schumacher σε πρωταθλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και ο Max Verstappen το παλεύει «με νύχια και με δόντια», έχοντας σημειώσει μια νίκη και τερματίσει τρεις φορές στη δεύτερη θέση, ο Hamilton έχει πάρει ένα προβάδισμα 14 πόντων από τον Ολλανδό. Βέβαια απομένουν άλλα 19 Grand Prix και όλα μπορούν να συμβούν. Αν όμως στοιχηματίζαμε σε κάποιον, αυτός είναι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Valtteri Bottas είναι στην τρίτη θέση αλλά έχει χάσει αρκετό έδαφος, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται οι Lando Norris (McLaren) και Charles Leclerc (Ferrari).

Στους κατασκευαστές, η Mercedes δεν δείχνει να έχει αντίπαλο. Προηγείται με 141 πόντους μετά από τέσσερα GP, έναντι 112 της Red Bull Racing. Για την τρίτη θέση θα μονομαχήσουν οι McLaren και Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Δείτε τη λίστα με τους οδηγούς που έχουν συγκεντρώσει βαθμούς μέχρι στιγμής:

 

Και τη λίστα με τους κατασκευαστές:

 

 

Παρακολουθήστε τα highlights του τελευταίου GP στην Ισπανία

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης