Απολαυστικός ήταν για μια ακόμα φορά ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Mercedes AMG Petronas, ειρωνευόμενος τη Ferrari πως δεν μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Η Ιταλική ομάδα ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά, δείχνοντας πως μπορεί να κοντράρει τις Mercedes. Μετά τον αγώνα της Μαλαισίας όμως και τη νίκη του Vettel, η Scuderia Ferrari έχασε πολύτιμο έδαφος, αφήνοντας τους Hamilton και Rosberg να μονομαχούν μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλοί κατηγορούν τη γερμανική ομάδα για την εικόνα της F1 και το γεγονός πως δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Niki Lauda. O 66χρονος Αυστριακός, είπε ότι η ευθύνη για το «άθλιο» θέαμα δεν βαραίνει την Mercedes αλλά τους υπόλοιπους και περισσότερο τη Ferrari, που δεν έχει τις ικανότητες να κατασκευάσει ένα δυνατό και γρήγορο μονοθέσιο.

«Δεν γίνεται να ακούω άλλο αυτά τα πράγματα. Αντί να γκρινιάζουν όλοι, να κοιτάξουν να φτιάξουν καλύτερα μονοθέσια. Φταίει η Mercedes αν στη Ferrari ασχολούνται μόνο με τα σπαγγέτι και δεν μπορούν να κατασκευάσουν σωστά ένα μονοθέσιο;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης