Θα είναι ο αγώνας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είναι ο πρώτος στον οποίο δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά, με τη Ferrari να δείχνει ότι είναι ικανή να κοντράρει τη Mercedes σε κάθε πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νίκες της Scuderia σε Spa, Monza και Marina Bay έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό όχι μόνο στους tifosi αλλά σε όλους τους φίλους της Formula 1, καθώς βλέπουν πως επιτέλους υπάρχει ανταγωνισμός, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα το θέαμα.

Στη Σιγκαπούρη, οι άνθρωποι της Mercedes και της Red Bull Racing έμειναν άναυδοι από την απόδοση της ιταλικής ομάδας, με τον Lewis Hamilton να υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τα νέα δεδομένα οι Vettel και Leclerc είναι αδύνατον να νικηθούν σε οποιαδήποτε πίστα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ferrari έχει πλέον ένα μονοθέσιο απίστευτα γρήγορο σε κάθε είδους circuit. Στις ευθείες δεν μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Αν το μονοθέσιο είναι τόσο γρήγορο και στις στροφές, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τους κερδίσουμε», είπε ο πρωταθλητής.

Στο Σότσι αναμένεται να δούμε μία σπουδαία μάχη. Η χάραξη του circuit πόλης με τις γρήγορες καμπές δείχνει να ευνοεί τη Ferrari. Η Mercedes ωστόσο θέλει να δώσει την απάντησή της. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Max Verstappen.

Το πρόγραμμα και η τηλεοπτική κάλυψη:

Russian GP
Sochi Autodrom

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 11:00-12:30 (ΕΡΤ Sports HD – Cosmote Sports 5HD)
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 15:00-16:30 (ΕΡΤ Sports HD – Cosmote Sports 5HD)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 12:00-13:00 (ΕΡΤ Sports HD – Cosmote Sports 5HD)
Κατατακτήριες: 15:00 (ΕΡΤ Sports HD – Cosmote Sports 5HD)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Αγώνας: 14:10 (ΕΡΤ Sports HD – Cosmote Sports 5HD)

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης