Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε ο Charles Leclerc

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 10:24
Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε ο Charles Leclerc

Για δεύτερη ημέρα η Ferrari ολοκλήρωσε τους περισσότερους γύρους στην πίστα της Βαρκελώνης και έκανε τον ταχύτερο χρόνο, με τον Charles Leclerc να είναι μόλις ένα δέκατο πιο αργός από τον Sebastian Vettel.

Ο νεαρός Μονεγάσκος τα πήγε εξαιρετικά την πρώτη του ημέρα στη Scuderia, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες των αρχιμηχανικών. Η Mercedes, από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι ακολουθεί διαφορετική στρατηγική από τη Ferrari, με τους Hamilton και Bottas να μην πιέζουν ιδιαίτερα το μονοθέσιο.

Οι πρωταθλητές έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση της αεροδυναμικής και στους γύρους με σκληρά ελαστικά. Έμφαση στον ρυθμό αγώνα έδωσε και η Renault, με τον Nico Hulkenberg να συμπληρώνει 95 γύρους, σε αντίθεση με τον Daniel Ricciardo που σταμάτησε νωρίς τις προσπάθειές του λόγω εξόδου.

Όσον αφορά στη Williams, δεν συμμετείχε ούτε τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών εξέλιξης. Στόχος των Βρετανών είναι να έχουν έτοιμο το μονοθέσιο σήμερα το μεσημέρι και να ξεκινήσουν τα τεστ από το απόγευμα.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 11:36